Duplicate

General discussion about PopMan.

Moderator: Christian

Post Reply
User avatar
tengvilla
Posts: 72
Joined: 11 Jun 2004, 19:45
Location: san francisco, california [usa]

Duplicate

Post by tengvilla » 02 Feb 2017, 22:22

Hi Christian

Lately, I'm receiving duplicate e-mail and sometimes three duplicates.

Carrier Att&t Pacbell.net
Protocol: Pop3 SSL
Server..: pop.att.yahoo.com
Port....: 995

Thanks.

User avatar
tengvilla
Posts: 72
Joined: 11 Jun 2004, 19:45
Location: san francisco, california [usa]

Re: Duplicate

Post by tengvilla » 03 Feb 2017, 10:03

I forgot what the duplicate is all about.

After deleting the e-mail and do the account update, some of the e-mail I deleted came back as new e-mail.

Thanks again, Christian.

User avatar
Christian
Site Admin
Posts: 309
Joined: 11 Jan 2004, 13:04
Location: Magdeburg, Germany
Contact:

Re: Duplicate

Post by Christian » 04 Feb 2017, 13:59

Did you try to use IMAP4 protocol instead of POP3?
Christian Hübner

User avatar
tengvilla
Posts: 72
Joined: 11 Jun 2004, 19:45
Location: san francisco, california [usa]

Re: Duplicate

Post by tengvilla » 04 Feb 2017, 20:28

I did try to use IMAP4rev1, it took sometime to connect and I got the error below.
Connection failure
ErrorCode: 401 or 1401

I changed = to "true" and still the same.error.
IgnoreMailboxNotExisting = "false";

BTW, "POP3 SSL" is working now if I waited a minute or two to update after deleting the e-mails. Been using "POP3 SSL" since the beginning with no problem and probably the server is not updating immediately. BTW, I got an Iphone that "Mailboxes" is always on and don't know if it got something to do with it.

Thanks again, Christian, you're the man!!!!
:D

User avatar
Christian
Site Admin
Posts: 309
Joined: 11 Jan 2004, 13:04
Location: Magdeburg, Germany
Contact:

Re: Duplicate

Post by Christian » 05 Feb 2017, 14:11

The 401 or 1401 error just means that it could not connect to the server. For imap protocol you would also have to use "imap.att.yahoo.com" as server name.
Christian Hübner

User avatar
tengvilla
Posts: 72
Joined: 11 Jun 2004, 19:45
Location: san francisco, california [usa]

Re: Duplicate

Post by tengvilla » 05 Feb 2017, 21:52

I used the two protocols today for imap4 "IMAP4rev1 Port 143 and IMAP4rev1 (SSL) Port 993" and have the same error below verbatim.

Connection failure (unable to connect to "imap.att.yahoo.com" [Host not found (#11001):imap.att.yahoo.com]): ErrCode:1401

Post Reply