Using with Windows XP Professional

You've found a bug in PopMan? Tell me about it!

Moderator: Christian

Post Reply
Ray

Using with Windows XP Professional

Post by Ray » 17 Oct 2005, 06:16

I recently did a clean install for XP Professional having previously used Home version without any problems. Now I cannot get the emails in PopMan instead I get the error 401.

Any ideas how I can overcome this?

User avatar
Christian
Site Admin
Posts: 309
Joined: 11 Jan 2004, 13:04
Location: Magdeburg, Germany
Contact:

Post by Christian » 19 Oct 2005, 21:24

Is there a firewall blocking PopMan? Are you sure you have the right server name / port ?
Christian Hübner

david123M
Posts: 1
Joined: 18 May 2015, 10:30

Re: Using with Windows XP Professional

Post by david123M » 18 May 2015, 10:38

My computer crashed a few days ago. From that moment PopMan, when it is autostarted, runs with default settings. Only when I exit the program and start it manually everything comes back to normal...
MALIK66

Post Reply