Several dialogue windows

You've found a bug in PopMan? Tell me about it!

Moderator: Christian

Post Reply
Simeon
Posts: 4
Joined: 15 May 2008, 08:29

Several dialogue windows

Post by Simeon » 28 Jul 2008, 19:56

Here is a bug someone found in the portable version I made and I think its in the installed version too:

If you don't store your password, you are asked for it the first time you connect to your provider after having started Popman. After entering the password Popman tries to connect. If the connection times out without success, Popman tries again when the selected time has passed. For the new try it opens a new dialogue window to enter your password. And again, and again.
IMHO Popman should open only one dialogue window, not several.

The original thread is here: http://portableapps.com/node/13591#comment-91762

User avatar
Christian
Site Admin
Posts: 315
Joined: 11 Jan 2004, 13:04
Location: Magdeburg, Germany
Contact:

Post by Christian » 29 Jul 2008, 21:01

The idea is to only save the password, when it has been used successfully for login. If PopMan saved the password although the connection failed (timed out), the password might be wrong and the wrong password would be used for all subsequent logins. The user would have to change the password manually to correct it.
Christian Hübner

Simeon
Posts: 4
Joined: 15 May 2008, 08:29

Post by Simeon » 30 Jul 2008, 08:38

Thanks for the fast answer. Ill pass it on.

Post Reply