Appearance in systemtray

You've found a bug in PopMan? Tell me about it!

Moderator: Christian

Post Reply
Luud

Appearance in systemtray

Post by Luud » 18 Jan 2004, 12:41

I wonder why popman doesn't always start in the systemtray? I've set it to "always visible" but very often it isn't. When I click a shortcut, i get the message you can't run it twice.
By the way, I like popman very much.

User avatar
Christian
Site Admin
Posts: 315
Joined: 11 Jan 2004, 13:04
Location: Magdeburg, Germany
Contact:

Post by Christian » 20 Jan 2004, 14:34

What version of PopMan do you use?
What version of Windows?
Christian Hübner

Luud

Appearance in systemtray

Post by Luud » 21 Jan 2004, 23:05

I use version 1.1. and Windows XP Home Edition

Luud

Appearance in system tray

Post by Luud » 22 Jan 2004, 10:51

I wasn't complete with my answer. I use Windows XP Home Edition, build 2600, xpsp2.030422-1633.

:lol: Luud

User avatar
Christian
Site Admin
Posts: 315
Joined: 11 Jan 2004, 13:04
Location: Magdeburg, Germany
Contact:

Post by Christian » 22 Jan 2004, 13:51

Please try the 1.2 Beta:

http://www.ch-software.de/popman/todo.htm

Does it solve the problem?
Christian Hübner

Luud

Appearance in systemtray

Post by Luud » 23 Jan 2004, 22:20

I've downloaded popman 1.2 bèta and installed it. Wow :lol: good job! It works, but of course I don't know yet whether it keeps on working. I'll let you know soon.
By the way, I'm Dutch and I've seen the text is translated to Dutch by a Belgian. You know of course that Flamish is at certain points different from Dutch :wink: , but I can live with that.
Keep on doing the good work.
Luud.

User avatar
Christian
Site Admin
Posts: 315
Joined: 11 Jan 2004, 13:04
Location: Magdeburg, Germany
Contact:

Post by Christian » 24 Jan 2004, 12:15

By the way, I'm Dutch and I've seen the text is translated to Dutch by a Belgian. You know of course that Flamish is at certain points different from Dutch
You are very welcome to provide a "standard dutch" translation! :D
To do so, create a copy of the "Dutch.lng" file in the "Languages" subfolder and edit those translations you feel uncomfortable with. Mail this file to me and I will add it to the distribution...
Christian Hübner

Post Reply