No alt-text in Browser when Popman is running

You've found a bug in PopMan? Tell me about it!

Moderator: Christian

Post Reply
Arjan

No alt-text in Browser when Popman is running

Post by Arjan » 27 May 2005, 10:51

Here´s one bug: when Popman is running and you´re using a browser at the same time (tested with Internet Explorer), the browser doesn´t show the Alt-text on images and hyperlinks. If you shut down Popman, everything is working fine!

Arjan

Arjan

This only happens when there is a new mail

Post by Arjan » 27 May 2005, 10:55

This only happens when there is a new mail and the tray-icons shows the number.

Arjan

User avatar
Christian
Site Admin
Posts: 315
Joined: 11 Jan 2004, 13:04
Location: Magdeburg, Germany
Contact:

Post by Christian » 27 May 2005, 12:18

I can only reproduce this behaviour, if the "flash keyboard light" option is enabled. When new mail arrives, PopMan makes the keyboard light flash by simulating the key press on the scrolllock button every 300 miliseconds. But pressing a keyboard button will make tooltips disappear.
Therefore, the behaviour that you describe is not a bug, it's a side-effect (toggling the keyboard light requires pressing a keyboard button).
Christian Hübner

Arjan

Thanks!

Post by Arjan » 27 May 2005, 21:13

Thanks for your quick respond!
You were right, I've solved this one! Thanks.

I installed Popman yesterday as a replacement for my old mail checker (MMM - Magic Mail Monitor) and I really love your program! Keep up the good work....

Arjan

Post Reply